Reef clean-up

4 Responses to “reef clean foto”

 1. Monique says:

  Hoi hoi,

  Goed om te horen dat jullie zoveel goed werk leveren, en dat ook het lesgeven zo leuk is. geniet er maar van.
  Hier alles ok, ik ga straks naar Limburg om zaterdag en zondag carnaval te vieren, ik heb er helemaal zin in dit jaar!!!
  😉
  Veel groetjes,

  Monique

 2. anke jan says:

  mooie foto’s en jullie doen daar goed werk. Jan gaat elke dag even bij Jonas kijken hij krijgt er geen genoeg van. Het liefst laat hij zijn trein al door de kamer lopen.Typisch dat mannen dat zo graag willen. Met je zus en man gaat het ook goed die lopen nog in de wolken. Vandaag hebben wij champagne gedronken bij Mechelien en Gijs met een boel familie op het welzijn van Jonas. Dikke kussen voor jullie en groeten aan Wouter

 3. René says:

  hay lieve mensen, uiteraard gefeliciflap met jullie tante/oom-zijn. prachtige foto’s van jullie. Nu nog meer actie foto’s van jullie in vol ornaat want al die luier-, zon- eetfoto’s maakt ons alleen maar erg jalours natuurlijk. WERKEN JULLIE! hihi. geniet volop, prachtig werk daar en héél veel succes. veel liefs, René

 4. ingrid says:

  Erg leuk lieverds om elke keer nieuws en fotos te hebben van jullie!Kunnen we teminste een beetje meereizen en vooral dromen!!!!Geniet er lekker van en tot vluch!!!!bisous!ingrid