26 januari

Gisteren eindelijk weer gedoken. De plek heet jamie’s jewels en het was de 2de duik ooit op deze plek. Erg mooi en het benoemen van de koralen gaat prima. Wel goed vasthouden op de boot heen en terug want er zijn nog steeds flinke golven. Af en toe is het achtbaaneffect compleet doordat de golven o hoog zijn dat je maag even blijft hangen terwijl de boot al naar beneden gaat.
De rest van de dag hebben we vrij en ‘s avonds is er door 2 personen een pubquiz georganiseerd. Sommige vragen zijn hilarisch en ondanks een ernsitg gehandicapt team (wereldvreemde tiener en een slecht engels sprekende mexicaanse) worden we derde. Na afloop van de quiz houd ik het snel voor gezien, engelsen en drank……

Vandaag hebben we een vrije dag en dus even snel het dorp in voor wat boodschappen. Daar aangekomen horen we dat we een neefje hebben Mike Stefan. Zo onwerkelijk dat we hier zitten en niet even langs kunnen gaan. Hopelijk komen er snel foto’s!

Comments are closed.